Close

Despre 4Imobiliare

Un proiect by Agentia OneMedia X Group pentru piata imobiliara din Romania.

90%

Analiza Pietei

90% dintre cumparatori analizeaza ofertele imobiliare online inainte de a cumpara sau chiar inainte de a contacta un agent/broker imobiliar sau o agentie imobiliara.

70%

Atrage Atentia

70% dintre potentialii cumparatori de proprietati imobiliare sunt mai predispusi sa viziteze o proprietate asupra carora le este atrasa atentia prin intermediul fotografiilor.

97%

Creste Vizibilitatea

In 97% dintre cazuri, listarea proprietatilor pe un site dedicat de imobiliare nu este suficient. Aici intervin serviciile noastre de marketing imobiliar.

50%

Vanzare Rapida

Proprietatile imobiliare cu fotografii profesionale se vand cu pana la 50% mai repede decat case similare fara fotografii imobiliare profesionale. Cere o oferta personalizata!

Creste pretul proprietatilor

Studiile au demonstrat ca fotografiile imobiliare atractive maresc considerabil valoarea vanzarii si chiar scurteaza perioada de timp petrecuta de o proprietate pe piata imobiliara.

Marketing

4imobiliare.ro iti ofera posibilitatea de a colabora cu o singura echipa pentru toate serviciile de marketing online necesare pentru a genera clienti fara sa te stresezi.

Fotografie

Realizam fotografii imobiliare profesionale si te ajutam sa le prezenti potentialilor clienti in locul potrivit, la momentul potrivit. Hai sa discutam despre proiectul tau imobiliar!

Ciprian Stoian

Fondator Agentia
OneMedia X Group &
Specialist SEO

Specialist SEO & Marketing Online cu peste 8 ani experienta, dintre care 3 ani ca SEO Manager intr-o agentie de marketing online si 5 ani ca freelancer.

Fondator Agentia OneMedia X Group – o agentie de marketing online full-service cu focus pe dezvoltarea online a business-urilor.