Close

TRANSFORMA MARKETINGUL ONLINE IN CEVA MAGIC

Esti designer de interior sau reprezinti un studio?

Vrei sa te promovezi in online si in acelasi timp sa faci o fapta buna? Intra in familia designerilor de interior care vor sa lase un LEGACY de impact.

Ne-am propus sa conectam business-ul tau si marketingul online al acestuia cu nevoile oamenilor din jurul nostru. Asa ca te invitam sa construim impreuna un viitor mai bun pentru cei din jurul nostru!

Aceasta pagina este dedicata designerilor de interior si studiourilor de design interior care doresc sa contribuie la construirea unei familii pentru a contribui semnificativ la imbunatatirea activitatii ONG-ului ….. cu toate cele necesare.

Ce ne-am propus?

Alaturi de ONG-ul ... te invitam sa contribui la sustinerea ....

PROPUNERE

Investeste 360 euro / an intr-un spatiu publicitar pe aceasta pagina si vei contribui financiar la activitatea ONG-ului …. .

Toate acestea in timp ce vei beneficia si de promovare online prin asocierea cu aceasta initiativa a echipei 4imobiliare.

OBIECTIV

Ne dorim sa construim o familie de 40 – 70 de designeri si studiouri de design de interior care doresc sa se promoveze, dar si sa ajute pe altii in acelasi timp.

Unde-s multi, puterea creste si asta ne-am propus sa realizam un ceva fain impreuna cu voi. Ajutam financiar un ONG care se ocupa de … !

Si in acelasi timp construim un buget semnificativ pentru a investi in promovarea la comun a celor 40 – 70 de designeri sau studiouri de design care aleg sa se alature initiativei 4imobiliare.

INVESTITIE

Investeste intr-un spatiu publicitar in aceasta pagina si pentru 360 euro / an, un procent de 40% din suma (144 euro) va fi donata ONG-ului …. .

In acelasi timp, un procent de 20% din suma (72 euro) va fi investit in promovarea acestei pagini si a tuturor celor care s-au implicat, prin plasarea de articole publicitare in presa online.

De asemenea, aceasta investitie iti va oferi si 1 articol pe blogul 4imobiliare in care iti poti prezenta proiectele, afacerea sau poti aborda un subiect interesant din zona de design interior.

Permite-mi sa ma prezint, sunt Ciprian Stoian – Fondator Agentia OneMedia X Group, Specialist Marketing Online & SEO cu peste 8 ani de experienta. Marketingul online este despre a explica cat mai bine modurile in care produsele sau serviciile noastre vor imbunatati viata oamenilor.